fredag, oktober 24, 2014

Oplevelses-gaven

Hjemme igen efter en fantastisk ferie i New York. Rasmus fik en rejse af os i konfirmationsgave og hans største ønske var at komme til USA.

  

                                    
                                    

New York er en betagende storby der lever hele døgnet. Vi er fyldt op med skønne minder og synes vores søn har valgt helt rigtig i sit valg af rejsemål.
Vi har oplevet Frihedsgudinden, 9/11 Memorial, Empire State Building, Central Park, Time Square, Grand Central Terminal, Rockefeller Center og meget mere.
Overalt i New York mødte vi stor hjælpsomhed, flere kom af sig selv og tilbød at hjælpe, enkelte gange var vi ude for, at vi skulle betale for den hjælp vi fik, vi oplevede det aldrig som tiggeri, men en naturlig ting i USA. Der lå ikke affald og flød i gaderne, som vi kan se det herhjemme. Alle amerikanerne havde en mobil i den ene hånd og kaffe i den anden.
Kvinderne var pæne og velklædte, flere i sunde flade sko og med de højhælede i hånden, på vej til job.
Vores fordomme om overvægtige New Yorker holdt heller ikke stik og vi fandt ikke en burger bar på hvert gadehjørne😉 men Starbucks lå på hver andet gadehjørne, samt små vogne hvor et hurtigt måltid kunne købes. Det med at det skal være hurtig og let er meget brugt i NY. I China Town så vi spændende butikker med frugt/grønt og fisk, en bydel som er helt sin egen.
Nu er det tid til eftertanke og se de mange billeder vi fik taget.
Det har været en kæmpe oplevelse for os.
  
 

2 kommentarer:

Kludemutter sagde ...

Ja det er et utroligt hjælpsomt folkefærd og betjeningen i butikkerne er i top.

Mona Elisabeth Pedersen sagde ...

Det lyder som en spændende tur. New York er også på min ønskeliste for steder jeg gerne vil besøge :o)