torsdag, april 19, 2012

Flere ting på samme tid.....Det går langsomt med strikketøjet i denne tid, ikke at det betyder noget........faktisk så nyder jeg det.
Strikker på hele to projekter,  Cecilia fra Lene Holme Samsøe og Paneldebat fra Geilsk. Udenfor har foråret fat, det bliver grønnere for hver dag der går.

10 kommentarer:

Tineke sagde ...

Det er 2 skønne projekter du der har gang i, mums.

Balles Bazaar sagde ...

Smuk farve til Cecilia. Jeg har strikket cecilia to gange og synes det er det mest fantastiske strikkeprojekt. Rigtig god fornøjelse.

Anonym sagde ...

Hvad er det du strikker Bebber:-))<3 <3

Karen sagde ...

Det er da også 2 fantastiske projekter, du har gang i - de ser begge vildt lækre ud - og farverne du har valgt er bare totalt flotte
Kh Karen

Karin Grøn sagde ...

Ja- den ene skal nås og det andet ikke forsømmes- det er da nogle skønne ting du strikker og vi når jo nok det vi skal nå - vi skal jo også huske at nyde foråret.

Angelikas quilts and knits sagde ...

det er nogle fine modeller du er i gang med !
tusind tak for garnet !!
kh
Angelika

Irene sagde ...

Det er et must at ha´ flere ting i gang ad gangen - der er jo taskestrik - tv strik - strik der kræver koncentration osv.
Fine modeller du har gang i.

Uldbegavet sagde ...

Det er lækre sager du strikker og 2 projekter, der begge kræver lidt opmærksomhed, så må det jo tage tid, men det gør heller ikke noget. Husk at strikning er afslapning.

Annette sagde ...

Lækre modeller du har gang i... Oh som gerne må tage tid, så er glæden det større ved det færdigearbejde

emmy sagde ...

Det er nogle skønne projekter du har igang. Fin farver du har valgt. Jeg har det også med at have gang i mange ting på en gang.

Det er dejligt med forår og de skønne sarte farver:-)