tirsdag, marts 27, 2012

Der er nogen der har forstået det......

I denne weekend var vi på besøg i Flensborg og i en parkeringskælder så vi dette skilt........endelig nogen der har forstået det. Jeg høre til gruppen af kvinder der godt kan lide plads omkring mig, når jeg skal parkere.....super ide :-)

6 kommentarer:

Lis sagde ...

De pladser har jeg set før og jeg har fået fortalt at de også er i nærheden af udgange, samt er mere oplyst, så kvinder har en chance for at stikke af i tilfælde af overfald. Så ja, jeg synes også det er genialt at der bliver taget hensyn til os.

Kh. Lis

Angelikas quilts and knits sagde ...

I tyske parkeringshuse er der vist altid kvindeparkeringspladser i nærheden af udgange og med ekstra overvågning (video)for at mindske faren for at blive overfaldet. Der er faktisk mange kvinder der aldrig kunne finde på at holde der fordi de synes at det er diskriminerende med særlige parkeringspladser for dem. men sådan er der jo så meget ;-)
...og så er der mænd der holder der, fordi de mener at en kvindelig passager giver dem ret til det !

Bebiane sagde ...

Hej Angelika
Jeg kan nu godt lide, at der er forskel. Jeg syntes slet ikke at det er diskrimnerende.....det er jo ment som en hjælp og det er ok med mig.

Lin sagde ...

Fedt med sådan nogle pladser. Og så med lys så man ikke skal stå og fikle med nøglen.( Min bil er så gammel at der ikke er bip på hihi)

cs sagde ...

jeg syntes nu det er lidt smart men mine ynglings p pladser i tyskland er dem til familie med børn. de er lige så store som handicap og lige ved indgangen.. det er smart...

Angelikas quilts and knits sagde ...

Hej Bebiane, jeg synes også at det er fint med de pladser. Det er et tilbud og hvis man ikke bryder sig om det, kan man lade være med at tage imod :-)

kh
Angelika