søndag, juni 12, 2011

Langsomt fremad.......

Det går lidt for langsomt med yderblonden lige nu, haven og det gode pinsevejr trækker i mig. Jeg har besluttet, at nu skal den have al min opmærksomhed resten af dagen. Fortsat god pinse til jer alle :-)

12 kommentarer:

Lis sagde ...

Det bliver smukt. Kanten er bare suveræn.
Kan ikke huske det, men nævnte du hvor mønsteret var fra. Det skal nemlig på min liste over ting jeg skal nå

Kh. Lis

Lea sagde ...

Smukt sjal!!!

Sikke mange lækre ting du strikker; jeg glæder mig til at følge dig og dine flotte projekter.

Angelikas quilts and knits sagde ...

God ide at koncentrere sig om et projekt :-) Det sjal bliver smadderflot !

Kristine sagde ...

Det ligner Tinas tørklæde (http://www.rasmilla.dk/product.asp?product=868) ?
Det er jeg også igang med - hulmønsteret på dit billede ligner ihvertfald. Jeg syntes at kanten føles lang, men når først jeg er igang går det faktisk hurtigt. Blev i dag overrasket over hvor lidt jeg manglede før jeg var hele vejen. Jeg har streget de ulige pinde over med overstregningstuscher i forskellige farver - så det er lettere for mig at læse disse pinde. De lige pinde går hurtigere nu - og jeg kan let finde ud af hvor langt jeg er nået.

Camilla sagde ...

Hvor ser det fantastisk ud!! Hvor er opskriften fra?

Citronmoster sagde ...

Fin blondekant. Glæder mig til at se det færdigt :)

Bebiane sagde ...

Sjalet jeg strikker er Det Halve Kongerige. Yderblonden strikker jeg i en tråd ligesom sjalet fra Rasmilla. Jeg tror at min tålmodighed skyltes, at jeg sådan glæder mig til, at få det færdig, da det er en gave til en meget kærlig person.

Sylvia sagde ...

Det ligner på min camomille, som jeg bruker HVER DAG!!! Hepp, hepp...du er snart ferdig!

lykkefanten sagde ...

Det bliver et smukt sjal! Og der er ingen grund til at jage, pludselig er du jo gennem hele kanten og kan sole dig i glæden over et virkelig smukt stykke strik ;)

Lis sagde ...

Hej Bebiane
Jeg læste på min mobil at du har sendt en meddelses til mig, men nu kan jeg ikke finde den... Æv æv, men det vil jeg gerne passe på for dig.

Kh. Lis

Tina sagde ...

FLOT sjal :) Lige om ca 10 cm retstrik (gaab), skal jeg også igang med den spændende kant på Camomille...gad vide om jeg kan fatte det ;)

emmy sagde ...

Hvor er det smukt dit kongelige sjal. Jeg har lige strikket et mini, faktisk synes jeg yderkantet er sjov at strikke. Fortsat god strikkelyst:O)