torsdag, juni 24, 2010

Så længe det varer......

Vi er glade for frugt hos os og jeg kan lige få fyldt fadet op, så er det hurtig væk. Det har vist sig, at også sønnikes venner, der kommer på besøg, sætter stor pris på et stykke frugt....ved siden af et stykke kage.
Samtidig med at det er sundt og godt for os, ja så pynter pynter fadet op, med alle de kønne farver.
Spiser I også meget frugt hos jer?

6 kommentarer:

Sidsel sagde ...

For et flott fat! Jeg spiser mye frukt, men det skjer på jobb. Der får vi levert frukt to ganger i uken. Deilig med et eple el. litt utpå dagen når de begynner å nærme seg arbeidsslutt.
Ha ei fortsatt sunn uke:-)

Annette sagde ...

ja, frugt spises der meget af her også... men hellere en mængde frugt fremfor slik,chips m.m.(ikke at vi ikke får det også) - men at give sine børn sunde vaner er jo ikke skidt, og det skulle gerne blive ved. Og med de mange forskellige frugter man kan købe, så er udbuddet jo for enhver smag...

Lin sagde ...

Desvaerre ikke nok. Der er altid forskellig frugt i huset, men mine piger er lidt "kraesne" og koerer kun paa aebler, ferskner jordbaer og hindbaer. Lidt ensartet efter min mening, men smagsloegene forandres vel forhaabentligt med aarene.

Tineke sagde ...

Det ser jo herligt lokkende ud. Jeg køber ca. 50 stykker frugt om ugen, foruden melon / ananas. Og tro mig, det bliver spist det hele!
Gæstebørn er også med til at hjælpe, og jeg synes det er skønt.

Tina sagde ...

Hmm vi er blevet bedre til det :) Før var det ikke noget vi var ret gode til. Men efter at jeg er begyndt at købe lidt af hvert og ligge det tydeligt og klar til at nuppe... så ryger der en del mere :)

Tanterne sagde ...

Det bliver til en del frugt, under den antagelse at naturligt frugtsukker ikke er så slemt som rent sukker.