fredag, april 09, 2010

Projekt køkken

Vi keder os bestemt ikke i denne tid, vi er i gang med at lave nyt køkken. Det gamle er taget ned og der er klar til at håndværkeren kan komme og sætte den nye væg op. Vi har før haft køkken og stue ud i et, det blev vi trætte af og så manglede vi overskabe. Nu kommer huset næsten tilbage til sin oprindelse, hvor køkken og stue er adskilt. Jeg glæder mig til, at vi bliver færdige, der er så støvet overalt i huset. Uha hvor det skal blive godt :-)

8 kommentarer:

Hanne sagde ...

Lykke til med oppussingen, det blir nok deilig å få ett nytt og fint kjøkken :)

kludemutter sagde ...

Det skal være skidt før det bliver godt ;)

God arbejdslyst !

Yt

Helvigs strikkehjørne sagde ...

Det bliver spændende at følge det projekt. Vi er selv lidt træt af at have køkken og stue i et, sååå.

Annette sagde ...

Åh det bliver skønt med nyt inventar og to "nye" rum i huset...

Lin sagde ...

Held og lykke med det. Og saa haaber jeg I har en masse dejlige naboer som inviterer paa middag naar I nu selv har lidt kogevanskeligheder. Glaeder mig til at se det faerdigt.
God week end.

Bebiane sagde ...

Hej Lin
Vi har søde naboer her på vejen, de er vist bare ikke til sådan en form for hjælp :-)) Vores naboer i Herning kunne have fundet på det, så var de kommet over med et fad mad, der kom vi hinanden meget mere ved, uden at det blev for meget.

Henriette sagde ...

Bare det var mig..... jeg går og venter på vi får "tid" til et nyt køkken ;O) Held og lykke, måske i skal satse på udekøkken, for en tid :o)

Bettina sagde ...

Aj, hvor pudsigt - det skal nok blive godt! Kan også selv godt li', at der er en mere klar opdeling. Bliver sjovt at se denne ændring. Jeg er stadig voldsomt forundret over, at vi bor i ens huse trods alderen, og at grundplanen alligevel kan være så forskellige, fordi jeres er blevet opdateret med årene. *S*