torsdag, oktober 22, 2009

Efterår i Paris

Vores efterårsferie gik i år til Disneyland i Paris, vi havde været her for 3 år siden, så det var et meget glædeligt gensyn.


Midt i mellem alle de mange farverige bygninger og figurer, er der denne smukke statue af Askepot, eventyret og Disneys fortolkning af historien har altid været min favorit.I haven var der mange af disse figurer og der var altid mange mennesker omkring dem, vi var heldig at bo på et hotel, som daglig fik besøg af dem.
Som for 3 år siden valgte vi at bo på et hotel tæt ved Disneyland, det er en rigtig god ide, da der ikke er så langt at gå, når man trænger til lidt ro i hovedet.


Også denne gang, valgte vi at tage metroen ind til Paris. Jeg ville gense den meget smukke katedral Notre-Dame og den pragtige bygning stod så flot i solen.


Sønnike ville se Eiffeltårnet igen, denne gang undlod vi at tage op i tårnet, men valgte at gå rundt omkring i stedet for.


Meget specielt at stå lige under, jeg er stadigvæk lige betaget af dette smukke tårn og nød at stå på den stor plads og bare se på det.
Vi kommer helt sikkert tilbage, men så vil vi bo i selve Paris og bruge nogle flere hele dage i den meget flotte by.

2 kommentarer:

kludemutter sagde ...

Det er en flot by ;)
Ville blive mere smuk hvis de kunne tale Engelsk ;))

Vi har turen i Disneyland tilgode.
Yt

Karin Grøn sagde ...

Sikke nogle flotte fotos fra Paris. måtte lige ind og kigge nærmere på Notre Dame, da jeg spillede den ene af stenfigurerne på Notre Dame sidste sommer i Klokkeren fra Notre Dame. Pudsigt at se. Kan se jeg manglede vinger!! Ellers er det en meget smuk vest du har strikket. Tak for linket til Anne- det er fine ting hun laver.