søndag, april 12, 2009

Dejlige påskedage!

Nogle dage før påskeferien, havde Rasmus travlt med at færdiggøre dette års gækkebreve. De blev sendt af sted i god tid før påske og nu var det spændende om, modtageren kunne gætte, hvem der stod bag.
Rasmus var heldig, for hverken Gudmor eller farmor gættede hvem der havde sendt gækkebreve og de måtte af med et påskeæg til ham. De flotte æg, tog vi med på vores påskeferie og gevindsterne skulle stilles frem til fotografering.


Denne påske har været hel fantastisk. Vi lå på Grønninghoved Strandcamping og kunne opleve naturen på tæt hold. Vi skulle ikke gå langt, før vi stod nede ved stranden og kunne nyde udsigten ud over Lillebælt. Vi fik samlet mange strandskaller, kunne slet ikke lade være.
Legekammerater var der masser af på campingpladsen, et smut ned på den store legeplads og der er gang i legen.

Skønne natur, vi kunne sidde og betragte vandet i flere timer. Vi har været meget heldige med vejret i år, vi har stort set, været ude fra morgen til aften, kikkede slet ikke på uret, lagde ikke mange planer, bare ren afslapning.
Hjemme igen, hvor vi er taknemmelig over, at vi bor i så smukt et land.


4 kommentarer:

Annette sagde ...

Åh det lyder som en dejlig påske I har haft...
Lækre påskeæg som Rasmus har feåt...

nettie sagde ...

Årh, der ser nu osse hyggeligt ud. Lidt hyggeligere end en by-nær campingplads, hvor man jo så får mulighed for nogle kulturelle aktiviteter. Men hver ting til sin tid. Legepladsen lader nu til at være samlingspunkt begge steder......

Dorthe sagde ...

Det lyder til at I har haft en rigtig dejlig påskeferie - skønt! Vi må snart finde ud af noget strikkehygge, det er godt nok laaaang tid siden...
Hav en forsat god dag :-)
Knus fra
Dorthe

zette sagde ...

Lækkert vejr til at campere i...Gid vi havde ferie lige nu.
Sol, sol og atter sol.