søndag, marts 22, 2009

Søndagstur til Odense
Vi har talt om det længe og i dag skulle vi af sted til Odense. Målet var H.C. Andersens Hus og hans barndomsshjem. Vi startede ved barndomshjemmet, et sødt lille hus, vi blev mødt af en venlig dame, der viste os rundt og fortalte om H.C. Andersen.
Videre gik vi af Odenses gader, badet i solskin og blå himmel og endte ved det hus hvor H.C. Andersen er født og hvor der i dag er et meget flot museum. Det var en meget stor oplevelse, især Rasmus var begejstret over at finde forfatterens gebis og se alle de mange papirklip. Rasmus har lige nu om H.C. Andersen i skolen og da vi kom hjem, fik han skrevet en flot stil om forfatteren.
Godt vi kom af sted, det kan anbefales.

3 kommentarer:

Karin Grøn sagde ...

Det lyder som en dejlig tur og uden alt for mange turister kan jeg tænke mig. Var I en tur i børnekulturhuset Fyrtøjet, der ligger lige ved siden af museet med fælles have? Der er alt også om HC Andersen men så man leger det ind og med en masse spændende tiltag

kludemutter sagde ...

Dejligt med en god udflugt.
Så er det også sjovere aat skrive når man har set med egne øjne.

Yt

Annette sagde ...

En tur som vi også har prøvet forrige sommer - det var noget børnene kunne lide. At se huset er bestemt også turen værd, så kan de lettere forholde sig til forfatterens baggrund.