søndag, august 17, 2008

Vores 9 årige Guldklump

Vores øjesten og Guldklump blev 9 år i går.
Fødselsdagen blev først fejret i torsdags, hvor morfar og Anni ankom med gaver og godt humør. Morfar skulle cykle 125km i lørdagens cykelløb i Nordjylland, så derfor skulle der holdes lidt før-fødselsdag.
Men i går lørdag blev vi vækket af et smilende barn, der snart ikke kunne vente mere ( kan godt huske hvordan det var). En PSP var et stort ønske fra knægten og heldigvis blev dette ønske opfyldt og straks blev Indiana jones spillet fra Gudmor og Gudfar sat i spillemaskinen og så har vi set meget lidt til ham siden :-))
Lørdag til frokost ankom farmor med toget og fætter og kusinerne var også med til at fejre dagen med flotte gaver, sjov og leg. Først fik gæsterne en festlig velkomstdrink og Rasmus havde været med til at bestemme menuen, som bestod af rejecocktail, indbagtmørbrad og bananasplit og farmors hjemmelavede chokoladelagkage til kaffen.

Jeg bliver altid lidt rørt, når Rasmus har fødselsdag, tænk at tiden er gået så stærk, bare se hvor meget han er vokset. På sådan en dag, tænker jeg altid på den dag han kom til verden, vi har været igennem meget, før han endelig kom og vi føler os så heldige over, at det lykkes for os......dengang for 9 år siden.

7 kommentarer:

Tineke sagde ...

Et stort tillykke med jeres guldklump! En fødselsdag er en stor dag, og ja, jeg ser også hvert år for hver fødselsdag tilbage på årene som er gået, og det går altså bare stærkt, for stærkt...

Merete sagde ...

Tillykke med Rasmus, hvor ser han nuttet ud når der spilles på PSP.
Det er utroligt som tiden går, det er ikke helt til at fatte.

Merete

Annette sagde ...

Tillykke. Ja og inden vi ser os om er de konfirmeret. Vi må nyde dem mens de stadig er "små"...
En fødselsdag er altid stort.

Fru Knudsen sagde ...

Ja husk at nyde det medens han endnu er barn, pludselig er han voksen.Mine 2 er voksne nu, men man kan da også nyde dem som voskne, det er bare på en anden måde. Min datter har lige fået at vide, at hun har fået sit ønskejob, så jeg nød nu også at fordelen ved at være mor

nettie sagde ...

Hej Bebber
Stort tillykke til og med Rasmus med 9 års dagen.
Du har helt ret, det er en stor ting blot at konstatere at nu er endnu et år fløjet afsted uden vi bemærkede det, men hvor er det godt at vi kun kan se på ungerne at de/vi bliver ældre - og ikke på os selv ;O)
kh
nettie

Kate sagde ...

Et forsinket tillykke med sønnike. Han er godt nok koncentreret, den gave er vist et mega-hit.

Dorthe sagde ...

ET forsinket tillykke med guldklumpen, og det er jo slet ikke til at se på moderen, at hendes søn bliver 9 år!!! ;-)