torsdag, juni 12, 2008

Cirkus Dannebrog


I går var Cirkus Dannebrog i Brørup og det skulle selvfølgelige besøges. Sønnike og jeg havde glædet os hele dagen og det var en oplevelse, at så stort et cirkus gæstede lille Brørup.Der er en helt speciel stemning inde i det store telt. Cirkus Dannebrog kunne byde på lidt af hvert: elefanter, søløver, pingviner, heste, akrobater, klovne osv. der var noget for hele familien. Jeg nød især Katja Schumann, hun er kendt som vores tids dygtigeste træner indenfor frihedsdressur og hun kan få hestene til at danse omkring manegen.Og klovne, dem var der selvfølgelig også, de tre her er brødre og var rigtig sjove, der blev grinede meget i går. Rasmus havde ikke været i cirkus siden han var 4 år og han syntes det havde været en stor oplevelse, han kunne lide det hele.
Et besøg i dette cirkus kan anbefales, der holdes fast i de smukke gamle cirkustraditioner, tilsat lidt nyere dristige akrobatik og dans.


3 kommentarer:

Tineke sagde ...

Det var da skønt med en tur i cirkus! Og lidt pudsigt, for vi var også af sted i går, dog til Cirkus Arena som gæstede Vejen, det var også helt fantastisk!

kludemutter sagde ...

I har det er en dejlig oplevelse, som alle nyde.

Bettina sagde ...

Dejligt at høre, at I nød turen. Vi var af sted sidste år (lille Brørup er jo på deres turneplan hvert år, overraskende nok!) og fravalgte i år, da vi syntes, det sidste år var en meget tynd kop te - den samme lille håndfuld artister havde flere numre, og de lavede alt for ofte fejl. Næsten gang prøver vi et af de andre cirkusser.